Izvantjelesno iskustvo

Izvantjelesno iskustvo

Anthony Peake od mladosti se zanimao za fenomene poput izvantjelesnog iskustva, lucidnog sanjanja i drugih neobičnih psiholoških opažanja. Vlastiti doživljaj astralnog putovanja, koji nije mogao ni htio zanemariti, potaknuo ga je na detaljno istraživanje ovih zdravorazumski neobjašnjivih iskustava.

Čovjeka su oduvijek zanimala astralna putovanja i postavljao si je pitanja koja su i danas aktualna usprkos „pomodnom stavu prizemljenog skepticizma“. U ovoj knjizi autor donosi svoja, ali i fascinantna svjedočanstva drugih ljudi čija se svijest odvojila od njihova tijela. Vodi nas na putovanje kroz povijest, teologiju i misticizam. Detaljno se bavi rezultatima najnovijih istraživanja na području psihologije, neurologije i neurokemije. Mnogo pozornosti posvećuje kvantnoj fizici koja bi, neočekivano, mogla pružiti odgovor na pitanje kako i zašto nastaje izvantjelesno iskustvo. Jer, doima se da um može komunicirati sa svijetom na neobične i zadivljujuće načine. Anthony Peake predstavlja i vlastiti začudan model kojim tumači ovaj fascinantan fenomen. Smatra da je astralno putovanje stvaran doživljaj, no odvija li se doista u svijetu koji nas okružuje? Pridružite se autoru na ovom neobičnom putovanju i saznajte odgovor. Ova knjiga je objavljena u izdanju Planetopije!

„Vrlo je važna., možda čak i važnija od svih knjiga koje sam pročitao. Čitanje ove knjige iskustvo je koje širi um pa ga stoga ne smijete propustiti.“
(Ervin Laszlo o knjizi Izvantjelesno iskustvo)

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Massimo - Dodirni me slučajno
Između neba i zemlje
Debitantski album Lufta
Boys don't cry
Ovo bi mogla biti moja ulica
Umjetnička sloboda i kreativna Europa!
S druge strane
Jane Eyre
Filmske preporuke za (anti)Valentinovo
Mršavljenje bez dijete
Akustika
ŠEBALJ I KRIŽ
Ciklus Virtuoso
Lotus i Replica u SAX-u
ACOUSTIC PROJECT & ZAGREB JAZZ PORTRAIT

Gricni kategoriju