Izumi i otkrića

Izumi i otkrića

Tko se dosjetio svih tih fascinantnih izuma koji nas okružuju, te kada i kako je došlo do ideja bez kojih bi svakodnevni život bio nezamisliv? Odgovore na takva i slična pitanja potražite u seriji knjiga ''Izumi i otkrića'' čiji će Vas vizualno uzbudljivi trodimenzionalni prikazi sigurno osvojiti!

''Izumi i otkrića'' serija je edukativnih knjiga izrađenih na originalan i inventivan način. Svaka od njih obuhvaća radove najvećih umova čovječanstva čija su izvornost i genijalnost zauvijek promijenili svijet. Prva je uspješnica u seriji bila ''Izumi Leonarda da Vincija'' čiju je kvalitetu prepoznala najšira publika, baš kao i obrazovne ustanove za najmlađe.

U nastavku serije, nazvanom ''Izumi i otkrića - Dnevnik i povijesni zapisi'', objašnjene su revolucionarne ideje - od Kopernikovog heliocentričnog sustava do Edisonovog fonografa i električne žarulje, Gutenbergovog tiskarskog stroja, Wattovog parnog stroja, Lumièrovog kinematografa i Marconijevog radija. Trodimenzionalne rekonstrukcije olakšavaju razumijevanje tih prijelomnih trenutaka u ljudskoj povijesti. Kolekcionarsko izdanje - inspirativan poklon za mlade i stare!

U suradnji s Planetopijom ponovno smo Vam pripremili poklone! Poklanjamo Vam čak 2 primjerka ove zanimljive knjige! Prijaviti se možete tako da na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''Izumi i otkrića'', Vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Kako se zove prva uspješnica iz serije 'Izumi i otkrića'?''

Također se prijaviti možete i na našem Facebook profilu tako da podijelite naš post ovog članka uz tekst: ''Planetopija i Gricni poklanjaju hit 3D knjigu!'' Kod podjele članka obavezno odaberite opciju ''Public/Javno'' kako bismo i mi vidjeli vašu prijavu! Prijave primamo do 24. prosinca u ponoć! Sretno!

Ove zanimljive naslove poklanjamo Tomislavu Šimiću i Aniti Bertović! Čestitamo dobitnicima, a ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Irena Čurik: VIŠE NIJE BILO VIJESTI
Dama i Skitnica 2
Gospođa ministarka
BEMTEUMOZAK
Pindarov dijamant
Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!
Stoljeće mudrosti
Praizvedba predstave „Žuta crta“
Danas počinje Animafest!
Tena Novak Vincek u Atriju &TD-a
Fortinbras se napio
Vedran Šilipetar, slikar i skulptor
Dub trio u &TD-u
SLUČAJ &TD
Čudo u Poskokovoj Dragi

Gricni kategoriju