Izumi i otkrića

Izumi i otkrića

Tko se dosjetio svih tih fascinantnih izuma koji nas okružuju, te kada i kako je došlo do ideja bez kojih bi svakodnevni život bio nezamisliv? Odgovore na takva i slična pitanja potražite u seriji knjiga ''Izumi i otkrića'' čiji će Vas vizualno uzbudljivi trodimenzionalni prikazi sigurno osvojiti!

''Izumi i otkrića'' serija je edukativnih knjiga izrađenih na originalan i inventivan način. Svaka od njih obuhvaća radove najvećih umova čovječanstva čija su izvornost i genijalnost zauvijek promijenili svijet. Prva je uspješnica u seriji bila ''Izumi Leonarda da Vincija'' čiju je kvalitetu prepoznala najšira publika, baš kao i obrazovne ustanove za najmlađe.

U nastavku serije, nazvanom ''Izumi i otkrića - Dnevnik i povijesni zapisi'', objašnjene su revolucionarne ideje - od Kopernikovog heliocentričnog sustava do Edisonovog fonografa i električne žarulje, Gutenbergovog tiskarskog stroja, Wattovog parnog stroja, Lumièrovog kinematografa i Marconijevog radija. Trodimenzionalne rekonstrukcije olakšavaju razumijevanje tih prijelomnih trenutaka u ljudskoj povijesti. Kolekcionarsko izdanje - inspirativan poklon za mlade i stare!

U suradnji s Planetopijom ponovno smo Vam pripremili poklone! Poklanjamo Vam čak 2 primjerka ove zanimljive knjige! Prijaviti se možete tako da na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''Izumi i otkrića'', Vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Kako se zove prva uspješnica iz serije 'Izumi i otkrića'?''

Također se prijaviti možete i na našem Facebook profilu tako da podijelite naš post ovog članka uz tekst: ''Planetopija i Gricni poklanjaju hit 3D knjigu!'' Kod podjele članka obavezno odaberite opciju ''Public/Javno'' kako bismo i mi vidjeli vašu prijavu! Prijave primamo do 24. prosinca u ponoć! Sretno!

Ove zanimljive naslove poklanjamo Tomislavu Šimiću i Aniti Bertović! Čestitamo dobitnicima, a ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Lotus i Replica u SAX-u
200 najljepših trajnica
Kako biti odrasla osoba u vezi
Vedran Šilipetar, slikar i skulptor
Probe - Ivan Androš
Fališ mi - Mani Gotovac
Umjetnička sloboda i kreativna Europa!
Foto radionica u KSET-u
Pekara Mišmaš
Naša majka
Malo je dovoljno
Prevaranti
Nina Romić + Mika Male + Lotus
Corpus delicti - Juli Zeh
Nulti merdijan - Hrvoje Šalković

Gricni kategoriju