Između neba i zemlje

Između neba i zemlje

Ako Vas je oduvijek intrigirala istočnjačka medicina ovo je knjiga je za Vas! ''Dragocjena i važna... Ova će knjiga biti neprocjenjiv i nepresušan izvor za sve one koji žele kombinirati ono najbolje Istoka i Zapada!'' Deepak Chopra

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na promociju knjige Harriet Beinfield i Efrema Korngolda ''IZMEĐU NEBA I ZEMLJE'', koja će se održati u četvrtak 15.12. 2011. u 19 sati, Makronova. O knjizi i tradicionalnoj kineskoj medicini govore Sanja Novko, shiatsu praktičarka i dr. med. Marin Kovačević. Ulaz slobodan!

Drevno znanje koje u sebi nosi kineska medicina oduvijek je fasciniralo zapadnjački um. Harriet Beinfield i Efrem Korngold, priznati liječnici kineske medicine, akupunkturisti, poznavatelji herbalne medicine i učitelji, u iznimno opsežnoj knjizi ''Između neba i zemlje'' demistificiraju drevni kineski pristup zdravlju i, kombinirajući ovu stoljećima staru tradiciju sa zapadnim sustavom liječenja, donose jedinstveno učenje i savjete za zdravlje čovjeka današnjice.


Na gotovo 500 stranica ove knjige, autori sve razine kineske medicine objašnjavaju na jednostavan i razumljiv način: povijest, filozofija i svjetonazor, dijagnostičke tehnike, teorija pet faza transformacije, ciklusi organa i energetski meridijani, oblici terapije, akupunktura. Ova sveobuhvatna knjiga prava je riznica informacija i znanja te vrlo konkretnih naputaka i savjeta – od pripreme ljekovitog bilja, čajeva i hrane za uspostavljanje zdravlja i ravnoteže, opisa pedeset akupunkturnih točaka za samopomoć i još mnogo toga.


Ova jedinstvena knjiga o kineskoj medicini na domaćem tržištu, terapeutima i praktičarima biti će dragocjen doprinos za korištenje u praksi, a laicima će približiti stoljećima star sveobuhvatan pristup čovjeku i čovjekovom zdravlju te omogućiti da poboljšaju vlastitu kvalitetu življenja i kvalitetu življenja ljudi koji ih okružuju.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Maš Forma - unikatan nakit
Probe - Ivan Androš
Otvoren MUU u SIGETUU
Martovske ide
6. Kreativna događalica​
10 minuta pozornosti
Dimljena haringa bez senfa
Drugi koncert iz Ciklusa Virtuoso!
Dani suvremenog plesa u Varaždinu
Žrtve zemljopisa 2: povratak žrtve
Massimo - Dodirni me slučajno
Vedran Šilipetar, slikar i skulptor
Idiot u ZKM-u
Gospođa ministarka
Jeste li za salatu?

Gricni kategoriju