Izloženo

Retrospektiva Branka Vlahovića

Retrospektiva Branka Vlahovića

Tridesetak godina nakon posljednje samostalne izložbe, lik i djelo hrvatskog kipara minimalističkog izričaja, Branka Vlahovića, u punom će se sjaju prikazati na retrospektivnoj izložbi koja se u srijedu 19. prosinca otvara u zagrebačkom Tehničkom muzeju.

Opširnije...

Vedran Šilipetar, slikar i skulptor

Vedran Šilipetar, slikar i skulptor

Vrlo svestrani i osebujni mladi umjetnik koji će sam za sebe izjaviti da umjetnost nije njegovo zanimanje nego poziv. Pošto su mu podjednako dragi i glazba i likovnost, Vedran je onaj tip umjetnika koji se ne može svrstati ni u jednu ladicu a još manje ga možemo determinirati žanrom ili etiketom gdje pripada.

Opširnije...

Otvoren MUU u SIGETUU

Otvoren MUU u SIGETUU

Otvoren je 3. Muzej ulične umjetnosti – MUU u SIGETUU i predstavljena divovska skulptura Robots kao podsjetnik na važnost reciklaže! Predstavljeni su radovi domaćih i inozemnih umjetnika koji su nekoliko dana boravili u Sigetu i crtali murale, komunicirali važne, političke, socijalne i ekološke poruke!

Opširnije...

MUU u SIGETUU

MUU u SIGETUU

Do sad najveći Muzej ulične umjetnosti ove se godine održava na nekoliko lokacija u novozagrebačkom kvartu Siget. Odabrana grupa domaćih i inozemnih umjetnika s radom će započeti u četvrtak 6. rujna, a rezultati njihovog rada moći će se razgledati u nedjelju 9. rujna u 18.00 sati kada će se Muzej službeno otvoriti!

Opširnije...

Dani suvremenog plesa u Varaždinu

Dani suvremenog plesa u Varaždinu

Uspješno su započeli ''Dani suvremenog plesa u Varaždinu''. Pred punim gledalištem i terasama kafića na Stančićevom trgu, predstava Zagrebačkog plesnog ansambla ''Ispod sklopljenih očiju'', nikog nije ostavila ravnodušnim. Oduševljenje su Varaždinci pokazali gromoglasnim, dugotrajnim pljeskom i usklicima oduševljenja!

Opširnije...

Susan Perrow - radionica

Susan Perrow - radionica

Kako pomoći svom djetetu na putu socijalizacije koja može nehotice uništiti djetetovu individualnost i snagu volje? Kako mu dati pouku i korigirati ponašanje bez apstraktnog moraliziranja? Kako razvijati imaginaciju? Sve je to moguće postići koristeći iscjeliteljsku moć priče.

Opširnije...

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Podijeli kategoriju

Facebook Twitter MySpace Digg

Gricni na brzaka

Dimljena haringa bez senfa
Samoća primarnih brojeva
Jane Eyre
TOLSTOJEVA POSLJEDNJA STANICA
Planet majmuna: Postanak
Hotel na uglu gorkog i slatkog
Garaža
IZLOG
Organ Vida
Love will tear us apart
SVIJET JE SPREMAN ZA „OSVETNIKE“!
Maš Forma - unikatan nakit
Danak anđelima
DANI EUROPSKOG FILMA: OTMICA HEINEKEN
Fortinbras se napio

Gricni kategoriju