''Ideš dalje'' u Parmi

''Ideš dalje'' u Parmi

Predstava ''Ideš dalje!'' Holgera Schobera u režiji Renea Medvešeka i izvedbi Zagrebačkog kazališta mladih u studenom gostuje u Teatru Due i školama u Parmi!

Predstava ''Ideš dalje!'' Holgera Schobera u režiji Renea Medvešeka i izvedbi Zagrebačkog kazališta mladih gostuje od srijede 14. do petka 16. studenoga u Teatru Due i školama u Parmi. Riječ je koprodukcijskom projektu Zagrebačkog kazališta mladih, berlinskog  Deutsches Theatrea te parmskog Teatra Due u okviru kojeg su tri kazališta radila vlastita redateljska viđenja predstave, ali po zajedničkom predlošku spomenuta austrijskog autora. U predstavi glume Hrvojka Begović i Petar Leventić.
Ideš dalje

''Ideš dalje!'' namijenjen je mladima od 12 do 18 godina i tematizira natjecanje talenata u TV-showovima, industriju zabave  te postavlja pitanje kako na kandidate djeluje instant slava. Predstava ''Ideš dalje'', koja donosi specifičan izvedbeni format ''Kazališta u razredu'', premijerno je izvedena u Zagrebačkom kazalištu mladih u siječnju 2012. i odlično je prihvaćena u hrvatskim školama, a s uspjehom je gostovala i na berlinskim ''Danima autorskog kazališta'' početkom lipnja ove godine.

_________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Poklanjamo vam album Lotusa!
Vikend na Animafestu
'Moć i nemoć' Seijija Kimota
Biser Kine - Anchee Min
Replica - Ivan Šibenik
Tena Novak Vincek u Atriju &TD-a
Wingwave coaching - Core Besser-Siegmund
Dečko, dama, kralj, špijun
Danak anđelima
Melankolija
Koordinate sreće
Mozart u vrtu
Saboter
Opasna metoda
Krajolik s padom

Gricni kategoriju