"Ideš dalje" u Berlinu

"Ideš dalje" u Berlinu

Predstava „Ideš dalje!“ Holgera Schobera u režiji Renea Medvešeka i izvedbi ZKM-a gostovat će u Berlinu od 4. do 6. lipnja. Riječ je koprodukcijskom projektu ZKM- a, berlinskog Deutsches Theatrea te parmskog Teatra Due u okviru kojeg su tri kazališta radila vlastita redateljska viđenja predstave, ali po zajedničkom predlošku spomenuta austrijskog autora.

Osim u berlinskim školama, predstava u kojoj glume Barbara Prpić i Petar Leventić, bit će izvedena 6. lipnja na uglednim berlinskim Danima autorskoga kazališta u Deutsches Theatreu, kad će biti na programu i ostale koprodukcijske predstave – njemačka „Du bist Dabai!“ u režiji Dominika Günthera te talijanska „E' il tuo momento!“ redatelja Alessandra Averonea. Tako će se cjelovit projekt, nakon Zagreba u svibnju, predstaviti i Berlinu te do kraja godine i u Parmi. „Ideš dalje!“ namijenjen je mladima od 12 do 18 godina i tematizira natjecanje talenata u TV-showovima, industriju zabave  te postavlja pitanje kako na kandidate djeluje instant slava. Predstava se izvodi u razredima.
ides_dalje_u_berlinu

______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Ranjena žena
Počinje SCREEN on the GREEN!
6. Festival židovskog filma
Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'
Strankinja
Kako biti odrasla osoba u vezi
Urban & Hauser
"Ideš dalje" u Berlinu
Filmske preporuke
Pismo Heineru Mulleru
Nina Badrić - Nebo
Arthur
XV. FAKI
Đavli od papira - Zoran Pilić
6. Kreativna događalica​

Gricni kategoriju