"Ideš dalje" u Beču

"Ideš dalje" u Beču

Predstava „Ideš dalje!“ Holgera Schobera u režiji Renea Medvešeka i izvedbi Zagrebačkog kazališta mladih gostuje u utorak, 19. lipnja, u Beču na „Festivalu kazališta u razredu“.

Riječ je koprodukcijskom projektu ZKM-a, berlinskog Deutsches Theatrea te parmskog Teatra Due u okviru kojeg su tri kazališta radila vlastita redateljska viđenja predstave, ali po zajedničkom predlošku spomenuta austrijskog autora. U predstavi glume Barbara Prpić i Petar Leventić. „Ideš dalje!“ namijenjen je mladima od 12 do 18 godina i tematizira natjecanje talenata u TV-showovima, industriju zabave te postavlja pitanje kako na kandidate djeluje instant slava. Predstava je odlično prihvaćena u hrvatskim školama te u interakciji s osnovnoškolcima, a s uspjehom je gostovala i na berlinskim „Danima autorskog kazališta“ početkom lipnja ove godine, dok u studenome ide u Parmu.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Retrospektiva Branka Vlahovića
Massimo - Dodirni me slučajno
Urban & Hauser
Klape u Zagrebu
Snaga sirovog
Car neuspjeha
LJUDI U CRNOM PONOVNO U HRVATSKOJ!
Sestra - Rosamund Lupton
U boljem svijetu - KIC
ALVIN I VJEVERICE 3
ACOUSTIC PROJECT & ZAGREB JAZZ PORTRAIT
Massimo u Tvornici!
SVIJET JE SPREMAN ZA „OSVETNIKE“!
ŠTO JE STOICIZAM?
BADco. - Tamno i natrag u ZKM-u!

Gricni kategoriju