High Places u atriju &TD-a

High Places u atriju &TD-a

Rob Barber i Mary Pearson hrvatskoj su se publici predstavili na otvaranju 11. Žedno Uho festivala kada su nastupili u velikoj dvorani Teatra &TD uz Deerhof. Započevši svoje karijere kao solo glazbenici 2006. godine u New Yorku osnovali su projekt High Places.

Iako svoju glazbu stvaraju pod utjecajem najrazličitijih stilova među kojima su i UK garage, drum and bass, Chicago/NYC house, Detroit techno, dub reggae, electro dancehall, High Places su oduvijek ostali vjerni svojem jedinstvenom izričaju. Mi bi ga najjednostavnije nazvali eksperimentalni electro pop, plesna i sanjiva, ritmična i melodična ambijentalna muzika na live nastupima upotpunjena i video projekcijama. Bend koji je originalno nastao u Brooklynu u međuvremenu je preselio u Los Angeles, a do sada su izdali 3 albuma, "High Places" (Thrill Jockey , 2008.), "High Places vs. Mankind" (2010.) i najnoviji "Original Colors" (Thrill Jockey, 2011.) koji će i promovirati na ovom koncertu. Na svojim skoro neprekidnim turnejama High Places su do sada između ostalih svirali s Deerhunter, No Age, Abe Vigoda, the Blow, Lucky Dragons, Yacht, Dan Deacon i mnogim drugima, a kako zvuče uživo imat ćete priliku provjeriti uskoro. Za after party pobrinuti će se Živa Muzika!

Eksperimentalni electro pop duo „High Places“ održat će koncert u petak, 1. lipnja u atriju&TD-a, s početkom u 21 sat. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 55kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u i na blagajni Teatra &TD. Na ulazu će koštati 70kn. Mi vam poklanjamo dvije ulaznice, a osvojiti ih možete tako da na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom "High Places" i svojim podatcima. Prijave primamo do 16h kada ćemo i proglasiti dobitnika.
Ulaznice je osvojila Ana Kaya Bilas. Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju!

______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

200 najljepših trajnica
Debitantski album Lufta
Kabinet
Profesionalac - Dušan Kovačević
STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN
Praizvedba predstave „Žuta crta“
Fedrina ljubav
Zagrebački pentagram
La Mama u Zagrebu
Krajolik s padom
Doneda-Kocher -Sambolec-Grom
Strankinja
Elitna postrojba 2
Moj sin samo malo sporije hoda
DANI EUROPSKOG FILMA: PARTNERI

Gricni kategoriju