Harry Potter i darovi smrti - 2.dio!

Harry Potter i darovi smrti - 2.dio!

Od kada je J. K. Rowling prodala filmska prava Warner Bros-u (prva četiri nastavka ''Harrya Pottera'') za milijun funti, ovaj čarobni momak je postao najpopulraniji učenik škole vještičarenja i čarobnjaštva ''Hogwarts''!

Deset godina nakon izlaska prvog filma i osam popularnih nastavaka kasnije došli smo do kraja epske filmske priče o ovom junaku, a posljednji nastavak, "Harry Potter i darovi smrti - 2.dio", od sada zahvaljujući Continental filmu možete naći i na DVD-u! U epskom finalu, bitka između dobrih i zlih sila čarobnjačkog svijeta eskalirat će u potpuni rat. Ulozi nikad nisu bili veći i nitko više nije siguran. I možda će baš Harry biti pozvan da se žrtvuje dok se približava konačnom obračunu s Lordom Voldemortom. Sve završava upravo ovdje. Gricni se uključio u priču i za Vas osigurao jedan primjerak kojeg možete osvojiti ako na našem Facebook profilu podijelite naš post ovog članka uz tekst: "Želim novog Harryja Pottera!" Prijave primamo do 20. studenog u ponoć! Sretno!

U magičnim moćima Harryja Pottera će uživati Josipa Ostrogonac! Česitamo dobinici koju molimo da nam svoje podatke pošalje na info@gricni.com, a ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!

Redatelj:
David Yates
Uloge: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint

POSEBNI DODACI
• Točka fokusa
• Kad je Harry napustio Hogwarts
• Prilog o Goblinima
• Djevojke Harryja Pottera
• Turneja po Warnerovim studijima u Londonu
• Pottermore pregled
• Dodatne scene

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (4 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

NEKA BOLJI POBIJEDI
Prevaranti
Pekara Mišmaš
TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE
Ranjena žena
Debitantski album Lufta
Filmske preporuke
Doktrina šoka
Dama i Skitnica
Dražen Pavlović - magija iz kista!
Sucker Punch
Fotopoetika
Kako biti odrasla osoba u vezi
Klapski Woodstock
Reckless - KAMENO MESO

Gricni kategoriju