Gricni foto sekcija

Gricni foto sekcija

S prvim zrakama sunca Gricni tim je došao na zanimljivu ideju! Zašto ne bismo vjerne čitatelje uveseljavali fotkama koje naše objektivsko oko zabilježi kroz proputovanja čarobnom prirodom ili pak kroz obične i svakodnevne životne situacije?

Svijet fotografije je bezgraničan i dopušta svim kreativcima, a i onima manje vještima s fotoaparatom u rukama, da "ulove" trenutke, da zaustavljaju dragocjene osjećaje koje će požutjele uspomene kasnije buditi. Možete ih lijepiti u foto albume i pohraniti na prašnjave police uspomena, ukrasiti njima zidove domova, čuvati u "folderima" svojih PC-ova, ili u čudesnim napravama zvanima ''hard disc''. Vaše opipljive ili neopipljive uspomene zasigurno su važne i često izmame osmijehe i dozivaju davno zaboravljene ljude i događaje. Mi ćemo vam iz tjedna u tjedan donositi komadiće nama dragih i po mnogočemu posebnih trenutaka, a isto tako nećemo nipošto zanemariti novosti i događaje iz svijeta fotografije. Fotografije će same pričati svoju priču, a na vama je da dopustite mašti da odluta... Očekujte pozive na zagrebačke foto izložbe, informacije o novim uređajima na tržištu, a ponekad ćemo Vam "stavljati bubu u uho" za sudjelovanje na foto natječajima u zemlji, a i izvan nje.

Na vama je da samo dobro otvorite okice i uživate!

Foto_Diana_Lukić

Foto by Lukić

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (7 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

'Moć i nemoć' Seijija Kimota
ZOM - orkestar s dušom
Sve o seoskom turizmu za neznalice
Praizvedba predstave „Žuta crta“
Gricni foto sekcija
Novi program Muzičkog salona SC-a!
Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!
Filmske preporuke
''Ideš dalje'' u Parmi
Vjerno susjedstvo
Nina Romić + Mika Male + Lotus
Doneda-Kocher -Sambolec-Grom
Lijepa naša
Odjel straha
Ovo bi mogla biti moja ulica

Gricni kategoriju