General Woo - Verbalni Delikt

General Woo - Verbalni Delikt

Osvojite album na kojem će General Woo s vama podijeliti svoje mišljenje i stavove o stanju u zemlji, svijetu, svemiru, na glazbenoj sceni, karijeri, obitelji i životu.

Uz oštru kritiku i seciranje društva ovo je najozbiljnija ploča u karijeri Generala Wooa s izvrsnom produkcijom koju uz Generala Wooa potpisuje i Sett. Tvrdi beatovi i fantastična lirika krase ovaj album koji je proglašen vrhunskim od strane struke i publike.

"Verbalni delikt" je album koji će vam probuditi svijest a ujedno zabaviti i educirati nevjerojatnom kombinacijom umjetnosti i znanja. Za neke ljude "Verbalni delikt" je provokacija, a za druge činjenično stanje svijeta u kojem živimo. Ovo je sedmi studijski album pionira hiphopa na ovim prostorima, a izašao je pod etiketom Aquarius Recordsa krajem 2011. godine. Pošaljite mail s naslovom "Woo" na info@gmail.com i svojim podacima do 10. lipnja i možda baš vi osvojite ovaj album!

Album je osvojio Ivan Marić! Čestitamo dobitniku i zahvaljujemo svim na sudjelovanju! Ovaj tjedan imate priliku osvojiti album Lotusa, a kako do njega saznajte OVDJE!


______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Inspektor Martin i banda puževa
La Mama u Zagrebu
DANI EUROPSKOG FILMA: MOJ NAJBOLJI NEPRIJATELJ
Fenster u MM centru
Odjel straha
Patak Dodo
Urban & Hauser
Kimiko - iz sobe do slušatelja!
Samoća primarnih brojeva
DANI EUROPSKOG FILMA: OBITELJ
ZOM - orkestar s dušom
Barneyeva verzija
SLUČAJ &TD
Svi na klape u Zagrebu!
Poklanjamo vam album Lotusa!

Gricni kategoriju