Foto radionica u KSET-u

Foto radionica u KSET-u

Škljocaj fotoaparata, blicaj blica i zauzeta poza omiljenih gostiju dovoljni su kako bi se ovjekovječio nedjeljni obiteljski ručak! No ako želite da Vaše fotografije kažu i više od 1000 riječi, pročitajte što Vam je Gricni pripremio...

Sve češće ćete čuti vapaj starijih generacija za prošlim vremenima kada su se slike razvijale i pospremale u albume koji su se onda lako mogli pokazivati prijateljima. I baka Milica se buni jer nema niti jednu fotografiju svoje unučice, a razlog tome su ovi današnji "loši" fotoaparati. Svima je jasno da je slike iz digitalnog fotoaparata jednostavno razviti, ali je puno jednostavnije te iste prebaciti na računalo i pohraniti ih u neku datoteku. Postavlja se pitanje je li kvaliteta fotografija pala zbog jednostavnosti njihova brisanja. Nekada se pazilo na svaki škljocaj jer je to značilo i jedno mjesto manje na filmu, a svaki kadar pažljivo se planirao!

Upravo je zbog današnje dostupnosti fotoaparata znanje fotografiranja dobilo na važnosti. Danas kada svaki mobitel ima ugrađenu kameru, a svaki kiosk prodaje fotoaparate, dobro bi nam došao stručni savjet - kako fotografirati?! Upravo to možete saznati na Fotoradionici koju organizira Fotosekcija KSET-a. Datum održavanja radionice je 30. lipnja, a riječ je o jednodnevnoj radionici u trajanju od 7 sati u koju je uključen teorijski i praktični dio. Upravo ovaj praktični dio radionice posebno je zanimljiv jer Vam omogućuje da savladate vještine na Vašem fotoaparatu. (Napokon možete saznati za što su Vam potrebni ti svi silni gumbići!) Za Fotoradionicu se možete prijaviti na stranicama Fotokset radionice, a više o tome što na samoj radionici možete naučiti saznajte na stranici Fotosekcije KSET-a.
Kao iznenađenje za kraj, u suradnji s Fotosekcijom KSET-a, poklanjamo i jednu ulaznicu za radionicu! Prijaviti se možete tako da na info@gricni pošaljete mail s naslovom ''Fotoradionica'' i svojim podacima. Prijave primamo do 15h u petak, 29.lipnja!

Na fotoradionicu vodimo Anu Vasilj! Hvala svima na sudjelovanju!


Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Studio Smijeha
Lotus i Replica u SAX-u
Green Lantern
Vojvotkinja u KIC-u
Pismo Heineru Mulleru
10 dana za osmijehe uz Continentalove crtiće!
Vlado Tuđa - I ♥ NY
Počinje Filmomanija!
Vrijeme je novac
Izložba povodom 40 godina Animafesta
Animafest 2012.
200 najljepših trajnica
Zdenka Kovačiček Cabaret Show
Festival bajki za djecu i odrasle - pripovijedanje uz vatru
Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!

Gricni kategoriju