Elitna postrojba 2

Elitna postrojba 2

Ako je ocjana na popularnoj stranici posvećenoj filmu (The Internet Movie Database) relevantna pri izboru filma za hladnu jesensku večer, onda je ''Elitna postrojba 2'' pun pogodak!

Upravo je prosječna ocjena preko 14 tisuća ljubitelja filma vinula ovaj uradak u sam vrh IMDB-ove ljestvice najboljih filmova - 8,3 od mogućih 10 zvjezdica nemaju ni neki puno poznatiji filmski naslovi! Uzmete li u obzir i činjenicu da igra u ugodnoj atmosferi kina Kulturno informativnog centra, dobit ćete još jedan razlog da ne propustite ovaj film! ''Elitna postrojba 2'' nastavak je brazilskog akcijskog hita, priča o žestokim policajcima koji se suočavaju s kriminalcima i korumpiranim kolegama. Član Udruge za zaštitu ljudska prava, Diogo Fraga, optužuje poručnika Roberta Nascimenta i kapetana Andrea Matiasa za krvavo gušenje zatvorske pobune i egzekuciju zatvorenika. Matiasa premještaju u vrlo korumpiranu Vojnu policiju, a Nascimento je izbačen iz postrojbe BOPA. Međutim, zbog sve veće popularnosti Nascimenta, upravitelj ga poziva da se pridruži Odjelu za sigurnost...


Naslov originala: Tropa de elite 2
Žanr: akcija, krimi, triler
Trajanje: 115'
Zemlja: Brazil, 2010.
Uloge: Wagner Moura, Irandhir Santos, André Ramiro
Režija: José Padilha
Scenarij: José Padilha, Bráulio Mantovani

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Lotus u Saxu
Inspektor Martin i banda puževa
Irena Čurik: VIŠE NIJE BILO VIJESTI
Glorija u &TD-u
Dječak crne mambe
Dama i Skitnica 2
Dečko, dama, kralj, špijun
Pokrenuta web stranica 'Resident Evil'
Elitna postrojba 2
Nulti merdijan - Hrvoje Šalković
Sanja Kozlica - žena zvana talent!
Vlado Tuđa - I ♥ NY
Mozart u vrtu
Doneda-Kocher -Sambolec-Grom
DANI EUROPSKOG FILMA: KOPNO

Gricni kategoriju