Debitantski album Lufta

Debitantski album Lufta

Luft je nedavno izdao svoj eponimski album prvijenac za Aquarius Records! Ako još niste, upoznajte se s njihovim radom, otiđite na koncert, kupite album, a prije toga - pokušajte ga osvojiti kod nas!

Zagrebački rock trojac Luft je u četvrtak, 9. veljače 2012. u malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture predstavio svoj debitantski album. Uz energičnu svirku Luftovci su predstavili 12 pjesama koje se nalaze na albumu te nekoliko dosad rijetko odsviranih stvari kao uvod u ono što slijedi u nadolazećem Luftovom radu. Pjesme koje ste dosad imali prilike čuti na top ljestvicama i gledati u spotovima su: "Ona hoće još", "Idemo u škole" te najnoviji singl "Nije lako", ali to nije sve što će vas osvojiti kod Lufta. Album je snimljen većinom uživo u studiju Radiona, a miksan i masteriran iskusnim rokerskim uhom Hrvoja Nikšića u studiju Kramasonik na magnetofonskoj vrpci bez upotrebe kompjutera. Luft svojim albumom ne podilazi današnjoj urednoj školskoj produkciji, nego njeguje bendovski live rock&roll zvuk. Na albumu se ne nalazi niti jedan usnimljeni zvuk osim bubnja, basa, gitare i tri vokala. Album je prožet suvremenom urbanom tematikom i bez dlake na jeziku govori o ljubavi, seksu, politici i ostalim radostima i gadostima.

Album je producirao i snimio Luka Čabo, a za miks i mastering je zaslužan Hrvoje Nikšić

Luft su Luka Čabo (vokal, gitara), Filip Riđički (bubanj, vokali) i Vanja Senčar (bas, vokali).

Nastavljamo s rođendanskim poklonima! U suradnji s izdavačkom kućom ''Aquarius Records'' poklanjamo Vam prvijenac grupe Luft. Želite li svoju glazbenu kolekciju nadopuniti upravo ovim albumom, pošaljite nam na info@gricni.com mail s naslovom ''Luft'' i svojim podacima - možda se sreća osmjehne baš Vama! Prijave primamo do ponoći 15. ožujka. Sretno!

Album stiže na adresu Ivana Pavlinića! Čestitamo dobitniku i zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Žrtve zemljopisa 2: povratak žrtve
Sestra - Rosamund Lupton
Glorija u &TD-u
Mačak u čizmama
Opaki zalogaji - Anthony Bourdain
Čudo u Poskokovoj Dragi
Garaža
Sarin ključ - Tatiana de Rosnay
TRAILER I PLAKAT  ZA JAMESA BONDA!
Lijepa naša
BADco. - Tamno i natrag u ZKM-u!
MUU u SIGETUU
XV. FAKI
Samoća primarnih brojeva
Nina Badrić - Nebo

Gricni kategoriju