Dani suvremenog plesa u Varaždinu

Dani suvremenog plesa u Varaždinu

Uspješno su započeli ''Dani suvremenog plesa u Varaždinu''. Pred punim gledalištem i terasama kafića na Stančićevom trgu, predstava Zagrebačkog plesnog ansambla ''Ispod sklopljenih očiju'', nikog nije ostavila ravnodušnim. Oduševljenje su Varaždinci pokazali gromoglasnim, dugotrajnim pljeskom i usklicima oduševljenja!

Subota će obilovati zanimljivim sadržajima. U 11 sati ujutro uputite se na Varaždinski plac gdje će vas plesačice pomladka ''Studija za suvremeni ples'' očarati koreografijom osmišljenom tijekom njihova boravka u Varaždinu, a prilagođenu prostoru i stolovima punim voća i povrća. U predstavi zvanoj ''Pojedi me!'' nastupit će i mlada Varaždinka Sara Ipša. U 18 sati imate prilike vidjeti performans ''Divna Divna Divna Katastrofa'' u izvedbi ''Instituta za katastrofu i kaos''.


''Zašto se srušila babilonska kula ili koliko nam solidarnosti treba da prebrodimo katastrofu?'' pitanje je na koje će izvođačice pokušati odgovoriti. Pozivaju Varaždince da ih posjetite u ''Dječjem magazinu'' na Korzu i razgovarate s njima. Također, predstava ''Large'' u HNK je nešto što se nikako ne propušta, a počinje u 19,30 sati u HNK dok nam se nakon toga sprema gastro-plesni spektakl iz serije ''Jestiva ideja!'', u 21,30 sati u dvorištu Galerije starih i novih majstora. Subotnja večer okončat će zabavom u Rogozu koji se organizira u suradnji s Udrugom Trash, a rasplesat će vas DJ Ica i DJ Luka Špac. Više informacija o programu nađite na službenim stranicama ili na Facebok stranici Dana suvremenog plesa Varaždin.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

ACOUSTIC PROJECT & ZAGREB JAZZ PORTRAIT
Drugi koncert iz Ciklusa Virtuoso!
ZOMantično ROMANTIČNO
Jeste li za salatu?
TOTALNA RASPRODAJA!
Urban & 4 s 'Kunderom' u Aquariusu
Tena Novak Vincek u Atriju &TD-a
Malo je dovoljno
SHERLOCK HOLMES: IGRA SJENA
PROFESOR BALTAZAR – PUT OKO SVIJETA
Dječak crne mambe
DANI EUROPSKOG FILMA: PARTNERI
Vrijeme je novac
Počinje Filmomanija!
Svi na klape u Zagrebu!

Gricni kategoriju