Danak anđelima

Danak anđelima

Dobitnik nagrade žirija na ovogodišnjem festivalu u Cannesu i drugi najgledaniji film s revije MAXtv Filmomanija 6 napokon u redovitoj kino distribuciji!

Nakon što je u rujnu prikazan u sklopu revije dobrog filma – MAXtv Filmomanije 6 – remek-djelo redatelja Kena Loacha, ''Danak anđelima'', napokon dolazi u redovitu kino distribuciju! Film s prikazivanjem započinje od četvrtka, 29. studenog u kinu Cineplexx Centar Kaptol!

Bježeći od zatvorske kazne, Robbie dobiva još jednu priliku. Dok odslužuje kaznu radom za opće dobro, upoznaje Rhina, Alberta i Mo koji, poput njega, ne mogu pronaći posao zbog kaznene evidencije. Ljubazni nadzornik vodi Robbieja i njegove kolege po prekršajima na izlet u destileriju u kojoj Robbie otkriva svoj talent: ima "nos" za whisky. Robbie i njegovi kolege nisu anđeli, ali film pronalazi način da im da nešto što stvarni život ne može ili neće: priliku.
Danak anđelima (The Angel's Share)

Film ''Danak anđelima'' na ovogodišnjem je filmskom festivalu u Cannesu osvojio nagradu za najbolju režiju, a također je nominiran i za Zlatnu Palmu. Radi se o drugom najgledanijem filmu s revije dobrog filma – MAXtv Filmomanije 6 koja se od 20. do 30. rujna održala u kinu Cineplexx Centar Kaptol.

Nakon što sa svojim prikazivanjem završi u kinu Cineplexx Centar Kaptol, film ''Danak anđelima'' obići će i druge gradove u Hrvatskoj.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Klape u Zagrebu
Pindarov dijamant
ŠEBALJ I KRIŽ
Massimo - Dodirni me slučajno
Stoljeće mudrosti
Harry Potter i darovi smrti - 2.dio!
TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE
Priča o knjigama
Moj sin samo malo sporije hoda
Crvena kapela
Odjel straha
Srđan Bulat
Lotus i Replica u SAX-u
Saboter
DANI EUROPSKOG FILMA: PARTNERI

Gricni kategoriju