Continentalova tjedna izdanja

Continentalova tjedna izdanja

Ovaj tjedan Vam predstavljamo tri nova naslova u izdanju Continental filma! Radi se o filmovima "Crni sati" (DVD i Blu-ray izdanje), "Put bez povratka" (DVD izdanje) i "Šminkerica sa sela" (Blu-ray izdanje).

Crni sati
Znanstveno-fantastični triler (SAD, 89 minuta)
Redatelj: Chris Gorak
Uloge: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella, Rachael Taylor

U ovom napetom znanstveno-fantastičnom trileru, grupa mladih amerikanaca u posjeti Moskvi vode očajničku bitku za preživljavanjem u sjeni apokaliptične invazije vanzemaljaca. Sastavljeni od čiste energije, nevidljivi vanzemaljci ne pokazuju milost dok svojim dodirom u pepeo pretvaraju nemoćne ljude. Mala grupica preživjelih, naoružana samo svojom hrabrošću i genijalnošću, udružuje snage s ekscentričnim ruskim znanstvenikom koji možda zna način kako zaustaviti vanzemaljce u njihovom pohodu. Ali uz vrijeme koje brzo istječe i nadu koja kopni, oni možda imaju samo jednu šansu za vlastiti spas... I spas čitave planete.


Put bez povratka:
Horor, triler (SAD, 98 minuta)
Redatelj: James Wong
Uloge: Devon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith, Tony Todd

Nakon jezivog predosjećaja zbog kojeg se skupina putnika iskrca iz zlokobnog zrakoplova prije njegovog polijetanja, Smrt – sa svim pomno pripremljenim genijalnim zamkama – započet će uhoditi preživjele (Devon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith i drugi) jednog po jednog u ovom krvavom, razdraganom šokantnom filmu koji je pokrenuo zastrašujuci serijal. Put bez povratka: sve je počelo upravo ovdje!

Šminkerica sa sela
Romantična komedija (SAD, 108 minuta)
Redatelj: Andy Tennant
Uloge: Reese Witherspoon, Josh Lucas, Patrick Dempsey, Fred Ward

U ovoj zabavnoj romantičnoj komediji Reese Witherspoon (Plavuša s Harvarda) glumi profinjenu Melanie Carmichael, njujoršku modnu dizajnericu u usponu koja se zaručuje s najpoželjnijim muškarcem u gradu. No, Melanien život ipak nije bajka jer njena tajna prošlost uključuje Jakea (Josh Lucas, Genijalan um), bivšeg muža iz njenog zavičaja za kojeg se udala u srednjoj školi i koji joj odbija dati razvod. Odlučna da ugasi taj brak i prekine sve veze s prošlošću jednom zauvijek, Melanie se vraća u rodnu Alabamu. Srce je ponovno počne vući prema rodnom kraju, tako da Melanie više ne zna da li se uopće želi vratiti životu koji je počela stvarati u New Yorku.


Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

10 MINUTA POZORNOSTI
Fedrina ljubav
Osmo izdanje 25 FPS-a
DANI EUROPSKOG FILMA: MOJ NAJBOLJI NEPRIJATELJ
Festival bajki za djecu i odrasle - pripovijedanje uz vatru
Krletka
Veliki san
Malo je dovoljno
Ružno pače
Premijere u ITD-u
Barneyeva verzija
Filmske preporuke - Darren Aronofsky
Pekara Mišmaš
Žuta crta
Planet majmuna: Postanak

Gricni kategoriju