Continental film

"Sramota" u kinima!

"Sramota" u kinima!

Jedan od najbolje ocijenjenih filmova u posljednjih godinu dana, film Sramota (Shame) redatelja Stevea McQueena napokon dolazi u Hrvatsku i to ekskluzivno u Cineplexx kina! Riječ je o drami koja je prošle godine nagrađena dvjema nagradama na uglednom filmskom festivalu u Veneciji – osvojila je nagradu kritike (FIPRESCI) te nagradu za najboljeg glavnog glumca!

Opširnije...

SHERLOCK HOLMES: IGRA SJENA

SHERLOCK HOLMES: IGRA SJENA

Od sada i DVD, te Blu-ray izdanje u kojem Robert Downey Jr. reprizira ulogu najpoznatijeg svjetskog detektiva, a Jude Law se vraća kao njegov prijatelj i kolega dr. Watson u filmu Sherlock Holmes: Igra sjena.

Opširnije...

Continentalova tjedna izdanja

Continentalova tjedna izdanja

Ovaj tjedan Vam predstavljamo tri nova naslova u izdanju Continental filma! Radi se o filmovima "Crni sati" (DVD i Blu-ray izdanje), "Put bez povratka" (DVD izdanje) i "Šminkerica sa sela" (Blu-ray izdanje).

Opširnije...

ALVIN I VJEVERICE 3

ALVIN I VJEVERICE 3

Obožavatelji Alvina, pozdrav! Dobro došli na plimni val vesele glazbe i nezaboravne zabave za cijelu obitelj u ovoj priči o Alvinu i vjevericama koji se vraćaju u svojoj najvećoj avanturi do sada!

Opširnije...

SVIJET JE SPREMAN ZA „OSVETNIKE“!

SVIJET JE SPREMAN ZA „OSVETNIKE“!

Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Iron Man, Sokol i Crna udovica... Po prvi puta u jednom filmu napokon su se okupili najveći i najpoznatiji strip junaci i to u Marvelovom mega-spektaklu „Osvetnici 3D“ pod redateljskom palicom Jossa Whedona.

Opširnije...

Sucker Punch

Sucker Punch

U ovoj epskoj akcijskoj fantaziji, Baby Doll se, zatvorena protiv svoje volje, mora udružiti sa četiri zatvorenice i uz svoju maštu i snove pobjeći vlastitoj mračnoj stvarnosti.

Opširnije...

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Podijeli kategoriju

Facebook Twitter MySpace Digg

Gricni na brzaka

Filmske preporuke
Dvojac Lightune
Filmske preporuke - Darren Aronofsky
Urban & Hauser
XV. FAKI
NLO-i - Leslie Kean
Koža u kojoj živim
Drugi koncert iz Ciklusa Virtuoso!
Car neuspjeha
Nosferatu
Predin & Dedić - Tragovi u sjeti
STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN
Dimljena haringa bez senfa
Drugi rođendan Gricnija!
Doneda-Kocher -Sambolec-Grom

Gricni kategoriju