Arthur

Arthur

Filmovi o bogatašima uvijek nas natjeraju da razmišljamo što bismo mi učinili da imamo toliko novaca?! Bismo li imali osobu za svaki potencijalni posao koji bi nam se našao na putu ili bismo si sami rezali mrkvu i krumpire na kockice?!


Russell Brand nalazi se u ulozi simpatičnog milijardera Arthura Bacha, neodgovornog šarmera koji se uvijek oslanjao na dvije stvari: njegovo nepresušno bogatstvo i dadilju Hobson (Helen Mirren) koja ga je izvlačila iz problema. Sada se mora suočiti s najvećim izazovom u životu - mora izabrati između ugovorenog braka s ambicioznom poslovnom djevojkom Suzan (Jennifer Garner) koja će mu osigurati raskošan način života ili nesigurne budućnosti s jedinim što novac ne može kupiti − Naomi (Greta Gerwig), njegovom pravom ljubavi. S Naominom inspiracijom i nekonvencionalnom pomoći od Hobson, Arthur će se upustiti u najskuplji rizik svog života i naučiti što znači biti muškarac...

Redatelj: Jason Winer
Uloge: Russell Brand, Helen Mirren, Jennifer Garner, Greta Gerwig

Dragi ljudi iz Continental filma pripremili su za Gricnijeve čitatelje prigodne poklone! DVD izdanje filma "Arthur" možete osvojiti ako odgovorite na pitanje: "Što bi prvo napravili da postanete milijunaš?" (Sve milijunaše molimo da se suzdrže od sudjelovanja u ovoj igri!) Jedno DVD izdanje poklonit ćemo nekome tko odgovori na pitanje u komentaru ispod članka na našem Facebook profilu. Prijave primamo do ponoći 14. listopada. Sretno!

Sretne ruke bio je Domagoj Majstorović kojeg molimo da nam javi svoje podatke na info@gricni.com! Hvala svima na sudjelovanju!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

SCREEN on the GREEN
Embassy 516
ALVIN I VJEVERICE 3
Filmske preporuke - Christopher Nolan
Kerempuh gostuje u Mostaru
Sanja Kozlica - žena zvana talent!
Nina Romić + Mika Male + Lotus
Veliki proljetni glazbeni outlet
NLO-i - Leslie Kean
Umjetnička sloboda i kreativna Europa!
Zatvaranje ljubavi
10 minuta pozornosti
Susan Perrow - radionica
Izvantjelesno iskustvo
Mala gljivarska kuharica

Gricni kategoriju