Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!

Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!

Slavljeničko izdanje Svjetskog festivala animiranog filma Animafest Zagreb, koji ove godine obilježava 40 godina postojanja, posebnu pozornost usmjerit će prema svojoj najveselijoj publici – djeci.

Animafest i partner Dječjeg programa Dječja štednja Pčelica Zagrebačke banke u šest festivalskih dana pretvorit će zagrebački Cineplexx Centar Kaptol u kino za djecu i nezaobilazno mjesto zabave i iskustva animacije za najmlađe. Tijekom cijelog dana, od 10 do 18 sati, prikazivat će se filmovi prikladni mlađoj i starijoj dječjoj dobi. Uz gledanje filmova djeca će imati priliku otkriti magiju i užitak stvaranja u posebnom Animafestovu centru Pčelica u kojem će tijekom cijelog dana o animaciji učiti kroz igru, radionice i posebne izložbe. Za obitelji kojima je predalek put do Cineplexxa Centra Kaptol Animafest već tradicionalno vikendom organizira besplatne projekcije animiranih filmovima u centrima za kulturu širom Zagreba.

Roditelje s djecom razveselit će Animafestova obiteljska iskaznica s kojom mogu pratiti cijeli program po cijeni od 100 kn. Iskaznica vrijedi za jednog roditelja i dijete.
Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

XV. FAKI
Novi program Muzičkog salona SC-a!
Hotel na uglu gorkog i slatkog
Pekara Mišmaš
Probe - Ivan Androš
HEMENDEX: CRNO-ŽUTI SVIJET
Praizvedba predstave „Žuta crta“
Filmske preporuke - Darren Aronofsky
Boys don't cry
TOLSTOJEVA POSLJEDNJA STANICA
Studio Smijeha
IZLOG
''Ideš dalje'' u Parmi
Moj sin samo malo sporije hoda
Harry Potter i darovi smrti - 2.dio!

Gricni kategoriju