Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!

Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!

Slavljeničko izdanje Svjetskog festivala animiranog filma Animafest Zagreb, koji ove godine obilježava 40 godina postojanja, posebnu pozornost usmjerit će prema svojoj najveselijoj publici – djeci.

Animafest i partner Dječjeg programa Dječja štednja Pčelica Zagrebačke banke u šest festivalskih dana pretvorit će zagrebački Cineplexx Centar Kaptol u kino za djecu i nezaobilazno mjesto zabave i iskustva animacije za najmlađe. Tijekom cijelog dana, od 10 do 18 sati, prikazivat će se filmovi prikladni mlađoj i starijoj dječjoj dobi. Uz gledanje filmova djeca će imati priliku otkriti magiju i užitak stvaranja u posebnom Animafestovu centru Pčelica u kojem će tijekom cijelog dana o animaciji učiti kroz igru, radionice i posebne izložbe. Za obitelji kojima je predalek put do Cineplexxa Centra Kaptol Animafest već tradicionalno vikendom organizira besplatne projekcije animiranih filmovima u centrima za kulturu širom Zagreba.

Roditelje s djecom razveselit će Animafestova obiteljska iskaznica s kojom mogu pratiti cijeli program po cijeni od 100 kn. Iskaznica vrijedi za jednog roditelja i dijete.
Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Veliki san
Predin & Dedić - Tragovi u sjeti
Filmske preporuke - dvoglavi redatelj
RebelStar u &TD-u
Kimiko - iz sobe do slušatelja!
Drugi koncert iz Ciklusa Virtuoso!
ISTINSKA SREĆA - Sharon Salzberg
Otvoren MUU u SIGETUU
POTROŠENI?
Volite li Johna Cagea?
STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN
Dub trio u &TD-u
Dvojac Lightune
Zdenka Kovačiček Cabaret Show
Ovo bi mogla biti moja ulica

Gricni kategoriju