Album klape "Sol"

Album klape "Sol"

Glazbom i iskrenom interpretacijom vlastitih glazbenih djela, klapa 'Sol' je fenomen kojim se Pag može podičiti. Klapa je ovjenčana i zavidnim brojem nagrada i publike i žirija. Nakon što je snimila novi spot za svoju pjesmu Mediteraneo na slovenskom jeziku, dovršila je i snimanje istoimenog albuma koji je upravo izašao u izdanju izdavačke kuće Scardona.

Na novom albumu Mediteraneo nalazi se 11 prekrasnih novih pjesama, a kupnjom ovog izdanja na poklon dobivate i DVD sa 10 do sada objavljenih spotova. Kako je klapa Sol dobitnik prošlogodišnje "Godišnje nagrade Zadarske županije", upravo je Zadar odabran kao grad za promociju novog albuma sa cjelovečernjim koncertom uz akustičnu instrumentalnu pratnju. Ulaznice će se moći nabaviti već od danas u Turističkim zajednicama (TIC) u Pagu i Novalji dok će se na na blagajni HNK Zadar ulaznice početi prodavati pet dana prije koncerta i to po cijeni od 50 kuna. Promocija albuma Mediteraneo održati će se u Zadru, 8. lipnja u 20:30h u HNK-u.
klapa_sol_mediteraneo

______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Volite li Johna Cagea?
Otvoren MUU u SIGETUU
Patak Dodo
Poklanjamo vam album Lotusa!
Gricni foto sekcija
Nosferatu
U zaklon
Vikend na Animafestu
Wingwave coaching - Core Besser-Siegmund
Festival svjetskog kazališta 2012
„IZLET“ u CINEPLEXXU CENTAR KAPTOL!
Apokrifni transurfing
ŠEBALJ I KRIŽ
Priča o knjigama
Muzej prekinutih veza

Gricni kategoriju