Album klape "Sol"

Album klape "Sol"

Glazbom i iskrenom interpretacijom vlastitih glazbenih djela, klapa 'Sol' je fenomen kojim se Pag može podičiti. Klapa je ovjenčana i zavidnim brojem nagrada i publike i žirija. Nakon što je snimila novi spot za svoju pjesmu Mediteraneo na slovenskom jeziku, dovršila je i snimanje istoimenog albuma koji je upravo izašao u izdanju izdavačke kuće Scardona.

Na novom albumu Mediteraneo nalazi se 11 prekrasnih novih pjesama, a kupnjom ovog izdanja na poklon dobivate i DVD sa 10 do sada objavljenih spotova. Kako je klapa Sol dobitnik prošlogodišnje "Godišnje nagrade Zadarske županije", upravo je Zadar odabran kao grad za promociju novog albuma sa cjelovečernjim koncertom uz akustičnu instrumentalnu pratnju. Ulaznice će se moći nabaviti već od danas u Turističkim zajednicama (TIC) u Pagu i Novalji dok će se na na blagajni HNK Zadar ulaznice početi prodavati pet dana prije koncerta i to po cijeni od 50 kuna. Promocija albuma Mediteraneo održati će se u Zadru, 8. lipnja u 20:30h u HNK-u.
klapa_sol_mediteraneo

______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Koordinate sreće
Lotus i Replica u SAX-u
Vrijeme je novac
Samoća primarnih brojeva
ŠTO JE STOICIZAM?
Koko i duhovi
Stoljeće mudrosti
Bolero - Davor Suhan
Studio Smijeha
Prizori s jabukom
Jedan dan
STAND UP PLESNI TRENING – OTVORENI TJEDAN
10 dana za osmijehe uz Continentalove crtiće!
Massimo - Dodirni me slučajno
Noć kazališta uz Zagreb Jazz Portrait

Gricni kategoriju