Akustika

Akustika

U zagrebačkoj glazbenoj knjižari ''Rockmark'' pretvaraju jedan običan utorak u akustični utorak! Ovaj glazbeni program pokrenut je u rujnu prošle godine i tijekom prve sezone trajanja na malenoj drvenoj pozornici ''Rockmark'' je ugostio 30 izvođača različitog glazbenog profila.

S utorkom 18. listopada kreće i nova sezona akustičnog utorka te Akustiku otvara virovitička skupina sa zagrebačkom adresom – Vatra. Tom prigodom za gitarama i mikrofonom naći će se Ivan Dečak i Robert Kelemen, koji će izvesti dobro poznate Vatrine stvari u akustičnoj formi, a u tom istom obliku predstavit će i dvije pjesme s nadolazećeg studijskog albuma Ima li budnih, koji će svjetlo dana ugledati 15. listopada.

''Ogoljela'' akustična svirka odvija se u okruženju glazbenih knjiga, u ugodnoj i opuštenoj atmosferi gdje se razni izvođači imaju prigodu predstaviti u akustičnom obliku, dok se publici nastoji pružiti ugođaj jednostavnosti i spontanosti akustičnih nastupa. Utorak je dan za Akustiku u Rockmarku, a početak svake svirke je u 19 sati.

Više informacija o programu možete pronaći na: portalu Muzika.hr, te Facebook-u, Twitter-u i YouTube-u.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Inspektor Martin i banda puževa
Fortinbras se napio
Predin & Dedić - Tragovi u sjeti
Sanja Kozlica - žena zvana talent!
XV. FAKI
Album klape "Sol"
Harry Potter i darovi smrti - 2.dio!
Susan Perrow - radionica
Srđan Bulat
NEKA BOLJI POBIJEDI
Martovske ide
Doktrina šoka
„OVO BI MOGLA BITI MOJA ULICA“ U BERLINU
Pedalafest – prvi hrvatski biciklistički festival
Stoljeće mudrosti

Gricni kategoriju