7. Kreativna događalica

7. Kreativna događalica

Kreativna Događalica je mjesečno druženje kreativaca koje se održava s ciljem širenja svijesti o vrijednosti i važnosti kreativnog stvaralaštva, promoviranja neafirmiranih umjetnika te poticanja kvalitetnog provođenja slobodnog vremena!

Sajam rukotvorina, besplatne kreativne radionice za sve uzraste, stari i novi zanati na jednome mjestu! U subotu 12. svibnja nikako nemojte propustiti 7. Kreativnu Događalicu! Mjesto radnje: Green Gold centar, Radnička cesta 52 u Zagrebu. Vrijeme radnje: od 10 do 20h.

Tema ovog druženja je Tradicija, a zvijezda Događalice je Licitar -  šareno ukrašeni medeni kolač kojim se iskazuju naklonost i dobre želje još od srednjeg vijeka. Od 11 do 13 sati uz pomoć stručnog osoblja iz studija ''Licitar'' svladajte osnove ukrašavanja licitarskih srca - ispišite ime, dobru želju ili poruku i iznenadite sebi dragu osobu originalnim znakom pažnje. Od 16 do 18 sati uz pomoć Male Mare svladajte osnovne bodove tradicionalnog veza kojima možete napraviti brojne tradicionalne, ali i moderne kreacije - tradicionalni stolnjak, ukras na torbi ili pak sasvim originalnu zakrpu - izbor je vaš!  Tijekom cijeloga dana, putem prezentacijske radionice ''Primavera idea'' otkrit će vam tajne rada s polimernom glinom. Dođite, pogledajte i pitajte sve što ste ikada željeli znati o ovom zahvalnom materijalu. 

Po prvi puta, na Kreativnoj Događalici održat će se i izložba recikliranih radova, sudionika natječaja ''Reciklirajmo zajedno'' koji je održan povodom Dana planete Zemlje na portalu OmnisArt. Uz sve to, tu je i cjelodnevni sajam rukotvorina čija će bogata ponuda staviti osmijeh na svako lice! Dođite, naučite nešto novo, pronađite sitnicu za sebe ili sebi drage ljude i pritom se dobro zabavite. 

Upad je, kao i uvijek, BESPLATAN! Baš kao i sudjelovanje na radionicama!

7. kreativna događalica
Više informacija o radionicama pronađite na Facebook stranici Viva Kreativa.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (1 glas/ova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

DANI EUROPSKOG FILMA: OBITELJ
Valentinovo u Profilu
Moj sin samo malo sporije hoda
Green Lantern
Prolazi sve
Sram i strah
ISTINSKA SREĆA - Sharon Salzberg
Volite li Johna Cagea?
Između neba i zemlje
'Moć i nemoć' Seijija Kimota
TRAILER I PLAKAT  ZA JAMESA BONDA!
Koji je tvoj broj?
Filmske preporuke - dvoglavi redatelj
Urban & 4 s 'Kunderom' u Aquariusu
Amstel Quartet i New Sax Quartet u Teatru &TD!

Gricni kategoriju