200 najljepših trajnica

200 najljepših trajnica

Ovaj praktični vodič reći će vam sve što trebate znati o dvije stotine najljepših trajnica. Bez obzira jeste li početnik ili iskusan vrtlar, ovaj prijeko potrebni priručnik pružit će vam izvanredne savjete i izuzetne ideje o sadnji prekrasnih cvjetnih i lisnatih biljaka.

Neke od njih vrlo su poznate, dok su druge rjeđe, ali jednako lijepe. Nakon općeg uvoda slijedi popis biljaka i njihovih kultivara, a svaka je biljka predstavljena slikom. Ikonice na vrhu stranice objašnjavaju treba li joj mnogo sunca i vlage, a savjeti se kreću od ključnih obilježja, mjesta sadnje, kako se o biljci brinuti, načina razmnožavanja te koji je nametnici i bolesti mogu napasti. Zgodan format i predivne slike potaknut će vas na sadnju najljepših trajnica. Otkrit ćemo vam jednu nepoznanicu! Gricnijevci su veliki ljubitelji biljaka i cvijeća i zato smo posebno ponosni što vam u suradnji s nakladničkom kućom Profil predstavljamo ovaj naslov! "200 najljepših trajnica" naslov je koji će dobro doći svima koji dijele našu ljubav prema cvijeću! Posebno nas veseli što ćemo nekom od vas, dragi čitatelji, pokloniti ovaj naslov! Prijaviti se možete tako da na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom "200 najljepših trajnica" i svojim podacima. Poklanjamo dva primjerka priručnika, a dobitnike ćemo objaviti 26. travnja!

Po jedan primjerak knjige ''200 najljepših trajnica'' putuje na adrese Petre Burić i Elizabete Račić! Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Biser Kine - Anchee Min
Fotopoetika
Umjetnička sloboda i kreativna Europa!
Vjerno susjedstvo
Koko i duhovi
Susan Perrow - radionica
Studio Smijeha
ZOMantično ROMANTIČNO
Alan Bradley u Zagrebu
Kerempuh gostuje u Mostaru
Drugi rođendan Gricnija!
Irena Čurik: VIŠE NIJE BILO VIJESTI
VIŠE SI PUTA MOŽEMO REĆI ZBOGOM
Amstel Quartet i New Sax Quartet u Teatru &TD!
Opaki zalogaji - Anthony Bourdain

Gricni kategoriju