10 dana za osmijehe uz Continentalove crtiće!

10 dana za osmijehe uz Continentalove crtiće!

Stiže poslastica za najmlađe, ali i za sve crtićoljupce! Predstavljamo Vam čak 5 novih DVD naslova u Continentalovoj ponudi, a tko zna možda uz malo sreće i truda i osvojite neki primjerak! Riječ je o popularnom pametnjakoviću Scooby Doo-u te njegovoj ekipi i svevremenskim Tomu i Jerryju!


SCOOBY DOO I ČUDOVIŠTA IZ CIRKUSA

Strahovi nikada ne prestaju u najvećem mini golf klubu na svijetu, gdje vladajući svjetski šampion Shaggy igra protiv zastrašujućeg i prijetećeg metalnog klauna... i pobjeđuje! Nakon toga, ekipa se uputi u Dooville u posjet Scoobyjevoj obitelji i dolazi taman na vrijeme da prisutstvuje Circusu Fantastique, profesora Phantasmosa, gdje calliope glazba hipnotizira publiku da se pridruže „cirkusu živog zla“. Napokon, naši borci protiv zla susreću Bedlam in the Big Top u nesretnom cirkusu. Jinkies! Hoće li otkriti tko stoji iza maske sablasnog klauna – duha?

Scooby-Doo

SCOOBY DOO I SAFARI STVORENJA
Ekipa odleti u Afriku na životinjski video Safari, So Goodi! Samo što tamo saznaju da – zoinks! – životinje su zapravo prerušeni demoni iz džungle! Na putu kući, mačka Hound, stvorenje otrovnih zuba, skameni pse koji sudjeluju na natjecanju, uključujući i prisutnog Scooby Dooa! Napokon, ogromna Wakumi ptica ukrade skulpturu koja je trebala biti smještena u muzeju u New Mexicu, Old Monster. Nema nikada dosade kada Scooby Doo dolazi na scenu!

SCOOBY DOO I ČUDOVIŠTA IZ MORA
Strahovi počnu na Hawaiima, gdje Scooby Doo i Shaggy surfaju dok ih divovska zmija pokušava progutati brže nego možete izgovoriti: ''She Sees Sea Monsters by the Seashore''. U Uncle Scooby and Antarctica, prijateljski pingvini pozovu Mystery, Inc. ekipu da posjete njihov polarni dom, kojeg, kako se ispostavi na kraju progoni ledeni duh! Nakon toga ekipa kreće u posjet Australijskom Velikom koraljnom grebenu kako bi gledali Shaggyja i Scoobyja kako se natječu u pješčanom izazovu Reef Grief! gdje upoznaju glazbenu grupu Smash Mouth. I samo što pomisle da je sigurno ući u vodu... nije!

SCOOBY DOO I SNJEŽNA STVORENJA
Kada natjecatelji u showboarding natjecanju sumnjivo počnu nestajati sa staze, Scooby Doo i klinci počnu istraživati – i otkriju jezivu činjenicu - There’s No Creature Like Snow Creature! U Scooby-Doo Christmas, Scooby Doo i ekipa otope divljeg Frostyja i spase dan. I napokon, odmor na skijanju se pretvori u strašljivu noćnu moru kada Scooby i Shaggy sretnu duha zločestoga snjegovića. Kako bi saznali je li to sve skupa samo varka snijega, cijela ekipa hita obroncima u potrazi za dokazima u That’s Snow Ghost.

TOM I JERRY I ČAROBNJAK IZ OZA
Tom i Jerry će se vinuti preko duge i putovati žutim, ciglenim putem u ovom novom animiranom prepričavanju dobro poznate priče. Tu su naravno i Vaši omiljeni likovi: Dorothy, Toto, Strašilo, Limar, Lav, Vještica sa zapada, čarobnjaka, Munchkins i mnogi drugi. Čut ćete mnoge Vaše omiljene pjesme, uključujući Over the Rainbow, i nasmijat ćete se budalaštinama svojeg omiljenog dvojca, mačke i miša dok se upliću u raznorazne vratolomije, dok se bore šapom-na-šapu s letećim majmunima i s olujom u dvorcu zle vještice te u herojskom pokušaju da vrate Dorothy i Totoa (i sebe) sigurno natrag u Kansas. Na kraju krajeva, nigdje nije kao doma!

Dragi ljudi iz Continental filma pripremili su za Gricnijeve čitatelje prigodne poklone! Prijaviti se za sudjelovanje možete tako da točno odgovorite na pitanje: "Kako se zovu barem tri nova Continentalova DVD naslova?" Želite li sudjelovati, pošaljite nam mail s naslovom ''Continentalovi crtići'' na info@gricni.com zajedno s točnim odgovorom i Vašim podacima. Također se za sudjelovanje u igri možete prijaviti i ako ostavite točan odgovor u komenaru ispod članka na našem Facebook profilu! Ova promocija traje od danas do 07. listopada, a dobitnike po jednog naslova objavit ćemo svaka dva dana!

Prvi DVD iz serije Continentalovih poklona ide u ruke Heleni Stančić! Osvojila je DVD "Scooby Doo i čudovišta iz cirkusa". Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju!

Drugi DVD osvojila je Slađana Sušilović! U sretne ruke stiže DVD "Scooby Doo i safari stvorenja". Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju!

Treći DVD osvojio je Renato Končar! Na Renatovu adresu stiže DVD "Scooby Doo i čudovišta iz mora". Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju!

Četvrti DVD osvojila je Ana Tomić!  Tom i Jerry će "tutnjati" Aninim domom jer je osvojila DVD "Tom i Jerry i čarobnjak iz Oza". Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju!

Peti DVD osvojila je Jasna Salvador! Scooby Doo će svoju crtanu magiju izvoditi u Jasninu domu jer je osvojila DVD "Scooby Doo i snježna stvorenja". Čestitamo! Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri Gricninija i Continental filma i nadamo se da ćete se i u buduće igrati s nama.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Postani član

Dobri stari Gricni

  • <span>Dobri</span> stari Gricni

    Prije nego smo pokrenuli poddomenu za kulturu više od godinu dana svakodnevno smo Vas uveseljavali originalnim "Gricni" člancima. I dalje, baš kao i do sad, nastavit ćemo s tom dobrom starom praksom!

    Opširnije...

Gricni na brzaka

Koji je tvoj broj?
Dimljena haringa bez senfa
Animafest djeci osigurao kino, radionicu i igraonicu!
Poklanjamo vam album Lotusa!
Filmske preporuke - žene iza kamera
Jane Eyre
Mala gljivarska kuharica
7. Kreativna događalica
Probe - Ivan Androš
"Ideš dalje" u Beču
Počinje 8. Festival 25 FPS
Gospođa ministarka
Bolnica na kraju grada
Arthur
Prizori s jabukom

Gricni kategoriju